• Mønsted Skole
  • skole.moensted@viborg.dk

• Lene Richard den 26-10-2016
    Hej.
    Iflg retningslinierne for Viborg Kommune er det ikke muligt at købe vinterbuskort.
    Lene
  • Jakob Busch den 13-10-2016
    Lukket skolebuskørsel efter SFO: Tjek om dit barn kan bruge ruten
    Efter at kørselsberettigede elever fik lov at bruge de lukkede skolebusser hjem efter SFO, har buschaufførerne oplevet, at nogle børn bruger de lukkede skolebusser, selv om busserne ikke holder ved deres stoppested. Du skal som forælder undersøge, om dit barn kan bruge bussen.
    Den 26. august besluttede Børne- og Ungdomsudvalget, at kørselsberettigede elever kan bruge de lukkede skolebusser hjem efter SFO, MEN på følgende betingelser:
    • at der er plads i bussen
    • at barnet bor på bussens rute og kan benytte de eksisterende stoppesteder
    Hjemkørslerne fra skolen bliver tilrettelagt efter de børn, som skal hjem efter undervisning. Bussen kører altså ikke nødvendigvis samme rute og har heller ikke nødvendigvis de samme stoppesteder om eftermiddagen som om morgenen. Du skal altså sikre dig, at dit barn kan bruge eftermiddagsruten til at komme hjem efter SFO. F.eks. skal du tjekke, om det kan stå af ved et stoppested, hvor det kan komme hjem via en trafiksikker vej. Du kan finde busruterne (på skoleporten) her

B&U forvaltningen
    Jakob Busch den 09-08-2016
    Nye buskøreplaner gældende fra 10. august 2016 i menuen til venstre på skoleporten under "Buskørsel"

IRIS Connect

Klassernes skemaer