• Mønsted Skole
  • Holstebrovej 188, 8800 Viborg
  • skole.moensted@viborg.dk

Jakob Busch den 09-08-2016
    Nye buskøreplaner gældende fra 10. august 2016 i menuen til venstre på skoleporten under "Buskørsel"
  • Jakob Busch den 18-08-2016
    Besked til forældre med skolebørn på lukket skolebus og SFO plads

Vi har fået en del spørgsmål fra jer forældre om kørsel med lukket skolebus til og fra skole og SFO. Derfor får i denne information, som vi håber gør det lidt klarere, hvad der gælder.

Først og fremmest skal man være kørselsberettiget for at tage skolebussen. Er dit barn det, så gælder følgende:

• Dit barn kan køre med skolebussen til og fra skole – men ikke til og fra SFO. Her skal I selv sørge for transport.
    • Går dit barn kun i SFO på bestemte skoledage – fx mandag og fredag - kan barnet tage skolebussen direkte til og fra skole de andre dage fx tirsdag, onsdag og torsdag. I skal bare huske at lave en fast aftale med skolen om, hvilke dage I har brug for kørsel.

Giv altid besked, når noget ændrer sig
    Det er vigtigt, at I får lavet en fast aftale med skolen om jeres barns skolekørsel. Hvis I har ændringer til den faste aftale, så skal I senest en uge i forvejen give skolen besked, så vognmanden kan tage højde for det i sin rutekørsel.

I kontakter Lene Richard

Læs mere på viborg.dk, hvor I bl.a. finder flere spørgsmål og svar om skolekørsel: http://kommune.viborg.dk/Borger/Boern,-unge-og-familie/Skoler/Koersel-med-elever/Den-lukkede-skolebuskoersel

Søren Borup den 10-03-2015

IRIS Connect