Alle elever på Mønsted Skole(faktisk i hele Viborg Kommune) har adgang til at bruge læse- og skriveværktøjet IntoWords(tidligere kendt som CD-Ord). IntoWords kan være en stor hjælp, som letter læse- og skriveprocessen, så børnene kan koncentrere sig om indholdet i dét, de læser eller skriver.

For at bruge nedenstående vejledninger, så skal du have Google Chrome installeret på din computer.
Har du ikke det, så kan du finde den her: chrome.google.dk

1. Vejledning til at hente og installere IntoWords til Google Chrome

2. Gennemgang af IntoWords til Google Chrome

3. Læs og skriv med IntoWords til Google Chrome i Word Online

IntoWords har en lang række yderligere funktioner, som I kan se og finde vejledninger til her: IntoWord hjemmeside

Vi opfordrer til, at I opmuntrer og understøtter jeres børns brug af læse- og skrivestøtten, så det bliver en naturlig del af en arbejdsproces, og derigennem gør børnene mere selvhjulpne og selvstændige i deres læse- og skrivearbejde.

Har I spørgsmål eller har brug for hjælp til installation eller brug, så er i velkommen til at kontakte skolen.